Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A szerelem nem vak

2015. december 23. 22:31 - ZsorzsiB

Cuckold fantázia 3.

Kedves Olvasóim, Követőim! Ezzel az írásommal kívánok Nektek nagyon szép, kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet. Élvezzétek az elképzelt, szép, nyári este történetét! ;)

Zoli maga sem tudja, hogyan is áll az előtte álló estéhez. Borzasztóan izgatott, hiszen először látjuk vendégül Imrét a saját otthonunkban. Zoli, mint házigazda is, de elsősorban mint férj szeretné minél inkább megmutatni, hogy itt azért ő a domináns hím. A játék nyilván játék, a cuckold az igazi cél ma este, de azért... Nem baj, ha tudja, hol is van a valódi helye. Zoltánom a legjobb öltönyét ölti magára, szexi arcvíz finom illat nyomát hagyja maga után, mikor elsétál mellettem. Beindulok! Jóleső érzéssel csapok kedvenc férjem ingerlő hátsójára. Csak egy félmosolyra futja tőle az izgalom miatt, inkább az órát lesi. Imre szerencsére pontos ember. Kinézünk az ablakon.

A szép Lexus épp ekkor parkol le a házunk előtt, az én kis Micrám mellé. Elégedetten látjuk, hogy házibarátunk is kicsípte magát, mikor kiszáll a kocsiból. Beriaszt, elegáns tigris léptekkel jön a kapucsengőig, majd beleköszön. Ő is izgul. Nagyon. Legalább az én hangom szóljon bele... Zoli az. "Szia Imi! Gyere, nyitom." Kedvesen válaszol: "Köszi, szia Zoli!" Az ajtóban a házigazda mosolyogva fogadja vendégünket, már messziről nyújtja a kezét. Kedvesen, tisztelettel, jól-rosszul leplezett izgalommal üdvözlik egymást a fiúk, megbeszélik, milyen útja volt a vendégünknek, könnyen idetalált-e, stb... A lakásba belépve isteni pogácsa illat terjeng. Egy pillanat alatt tudatosul Imrében, hogy ez egy szerelmes pár meghitt kis fészke. És milyen szép fészke! Férjem előzékenyen próbálja átlendíteni Imit kezdeti zavarán. Körbevezeti a kellemes, ízlésesen berendezett kis házban. Mire nagyjából körbeérnek, én kijövök a fürdőszobából. Szeretőmnek bizony lélegzete is kihagy, mikor meglát. Göndör, hosszú hajam szabadon omlik a vállamra, sminkem a szokottnál valamivel erősebb, szexi, de nem közönséges. A ruhám... Hát attól kikészül. Csillogó fehér (Imre a fehér ruhát szereti), spagetti pántos, vízesés nyakú és testre simuló, combtőig felsliccelve. Melltartó nincs rajtam, a mellbimbóim szinte átfúrják a vékony anyagot. Testszínű tűsarkú szandál dukál a szetthez. Két kedvenc pasim megbabonázva néz végig rajtam. "Á, szia Édes! " - kuncogok és könnyed csókot nyomok Imrém ajkára. Kissé férjecskémhez bújok és markáns arcélét cirógatva emlékeztetem rá, hogy tölthetne nekünk valami italt, mint jó házigazda. Azzal átkaroljuk egymást Imivel és leülünk egymás mellé a fehér bőrkanapéra, leadjuk a rendelést és hamarosan együtt koccintunk az előttünk álló S/Ményekre. ;)

Zolit meglepi, hogy Szerelmem ennyire bátor. Ő az, aki magához ragadja a kezdeményezést. Rám mosolyog, megpaskolja a combját, így jelzi, hogy üljek csak nyugodtan az ölébe. Így vele sokkal meghittebb helyzetbe kerülök, Zoli pedig... Magára lett hagyva az asztal túloldalán.

Szó szót követ és végre rátérünk a lényegre. Megbeszéljük, miért vagyunk itt és közben mindhárman egyre jobban felizgulunk. Tisztázzuk, hogy most Zoli gyakorlatilag a szex rabszolgánk lesz az est folyamán és mindenki megerősíti, hogy ez így rendben van, ezt akarjuk. Szeretőm intim mozdulatokkal simogatja a ruha által szabadon hagyott hátam, másik kezével a combom. Mikor én beszélek, a vállamat, karomat csókolgatja. Azért van ám egója, élvezi a domináns szerepet a férjemmel szemben. Akit most rosszallóan mérek végig, italommal a kezemben. Rápirítok.

- Nem tetszik, hogy így kiöltöztél. Mint valami úr, pedig hát...

- Levegyem, Úrnőm?

- Gyerünk!

Zoli feláll és lassan vetkőzni kezd. Előbb csak meglazítja és leveszi a nyakkendőjét, majd hanyag eleganciával megszabadul a zakótól is. Az ingét kezdi kigombolni, velem végig farkasszemet nézve. Imrém figyelmét nem kerüli el, hogy felizgultam a látványtól, szerencsére gyorsan kapcsol. Maga felé fordít engem az ölében, erős, nagy kezével gyengéden végigsimítja combom hátulját fel, a fenekemig, abba belemarkol és megemel úgy, hogy férjemnek háttal, Ővele szemben legyek az ölében, lovagló ülésben. Egyik keze a fenekemet szorítja, másikkal arcomat fogja és csókolózunk, Zoliról egyre kevésbé véve tudomást. Csókja eleinte gyengéd, érzéki, majd egyre hevesebb, szenvedélyesebb. Farkát érzem kőkeményen meredezni a drapp nadrágon keresztül, puncimat ritmikusan dörzsölöm hozzá. Olyan jó hallani, ahogy nyögdécsel! Még Zoli is belefeledkezik a látványunkba. Minden ruháját levette, félredobta, egy szál faszban (azt verve, fogdosva, kezét szagolgatva) áll ott és bámul bennünket. Imi lefejti vállaimról a ruha vékony pántjait. Alig várja, hogy előugorjanak belőle a melleim. CSAK Ő ért igazán a kényeztetésükhöz és ezt újra bebizonyítja, mint már annyiszor kapcsolatunk során. Imádom ahogy fogdossa, birizgálja, nyalja, szopogatja, izgatja őket! Szegény férjem még sosem látott ENNYIRE beindulni semmitől amit ő csinált velem, ennek a pasinak meg teljesen önátadón, őrült szenvedéllyel, hévvel vonaglok az ölében, látható, hallható, tapintható jelek tucatját adva Zoltánnak arról, milyen iszonyúan kívánom Őt. Egyetlen, határozott mozdulattal lekapja rólam a ruhát. Feláll velem úgy, hogy én még mindig a dereka köré kulcsolom a lábaim (már csak a tűsarkúm van rajtam, fehérnemű nem is volt), megállás nélkül csókolózunk (óóóó, ahogy csinálja!!!!) és vetkőzni kezd. Csettint Zolinak, ahogy lerúgja a cipőit és párom pontosan tudja, hogy oda kell ugrania és szó nélkül minden ruhát, cipőt felvenni, összehajtogatni és elpakolni - a sajátjaival együtt. Én lefejtem róla a lábaimat és orrom szőrös, széles mellkasába fúrom, csókolgatom. Letérdelek elé, alsógatyáját lehúzom róla, miközben szinte alázattal csókolgatom a lábait. A használt alsóneműt a kis szex rabszolgánk fejéhez vágom, Szerelmem csodálatos, illatos, kemény, naaagy farkát a számba veszem. Vákuumként szívom, szopom, nyalogatom neki, Ő pedig szinte önkívületben reszket és zihál előttem. Ám váratlanul felegyenesedem és szájon csókolom.

- Bébi, kérlek, rakd be nekem hátulról! Annyira vágyom rá! Ennek a kis buzinak sosem hagytam, olyan kis béna volt hozzá, de TE...!

- Igen? Akarod?

- Ó, igen, kérlek!

- Na gyere szépen...

Azzal háttal fordít magának, egyik lábam felteszi a bőrkanapéra, előredőlök, kezemmel megtámaszkodom és az én Drágám szépen belém csusszan.

- Áááááá!!!

- Ez az... Nagyon finom... Élvezed, Cicám?

- Óóóóhh, igen, IGEEENN! Csináld, csináld még, kérlek, ez az, keményebben!

- Úúúúhhh... - Imre csettint egyet és a combja oldalára csap, jelezve (mint a kutyáknak szokás), hogy "Lábhoz!". Zoli gyorsan odamászik és puncim, illetve becses vendégünk méretes farka alá fekszik, hogy lássa, milyen csodálatos szerető, milyen nagy extázisig tud juttatni abban a pózban, amiben őt még csak be sem engedtem még soha. Puncim forró leve az arcába csöpög, farka kőkemény, már játszani sem nagyon mer vele, nehogy elélvezzen véletlenül. Kedvesem gátlástalansága nagyon-nagyon meglep, de végtelenül imponál. Váratlanul kihúzza belőlem a farkát (el kell szorítania, nehogy idő előtt elmenjen Ő is). Összeszorított ajkakkal, behunyt szemmel koncentrál, majd kifújja a levegőt. A házigazdára néz.

- Térdelj fel, Zoli.

Hátrafordulok, csípőre teszem a kezem.

- NEM ZOLI! Szólítsad szépen annak, AMI.

Látom, hogy nehezére esik, de már eltervezte, amit tenni fog, hát megembereli magát, én pedig - mint tudja - segítek neki.

- Térdre, szolga!

A szólítottnak egyszerre mintha minden nyála felszívódott volna. Nyel egyet, úgy kiszáradt hirtelen. Térdre emelkedik Imi előtt, aki most még magasabbnak, erőteljesebbnek tűnik.

- Igenis, GAZDÁM.

Ez az!!!! Hogy mióta vágyom már hallani a férjem szájából ezt a mondatot!!! Diadalittas mosoly terül szét arcomon, macskamód simulok csupasz, imádott Kedvesemhez. Amit pedig most tesz, arra szavaim sincsenek. Fogja a még mindig kőkemény, puncim finom nedvétől lucskos faszát és se szó, se beszéd Zoli arcába törli. Én harsány hahotázásban török ki és lelkesen tapsolok a mutatványhoz, férjem nyög, nyüszít a megalázó gesztus gyönyörűségétől és most rajta van a sor, hogy elszorítsa farkát a makkja alatt, nehogy engedély nélkül elgecizze magát. Még jobban meglep Imrém hangja, mikor megszólal:

- Kéne, mi, szolga? Te szereted az ízemet?

Szinte nekem fáj hallani a választ, pláne ezen a szánalmas, vékonyka, nyüszítő kis hangon.

- Ó igen, igen Gazdám, IMÁDOM!!! Olyan jó, sokkal finomabb mint az enyém!

- Nos ez esetben jó hírünk van! - veszem át a szót és a bárszekrényhez lépek. Kiveszek belőle egy nagy, lapos kristály tálat, melyen szépen, körkörösen elrendezve hét darab tele óvszer látható. Leteszem hitvesem elé a földre.

- Ez a tiéd, szolga! Egy fél heti adag... Ugyanis naponta kétszer-háromszor is szeretkezünk, kefélünk, baszunk - amelyik változathoz kedvünk szottyan! Van köztük három-négynapos adag is.

Imi veszi át a szót.

- Tudod, nem is nagyon szoktunk óvszert használni, mert nagyon szeretem érezni a farkammal Zsorzsi finom, szoros, forrón lüktető punciját... (ismét elolvadok tőle, szerelmesen bújunk össze) Csakhogy Kicsimtől úgy tudom, hogy te szereted az efféle... hmm, különleges csomagokat. Igaz, Zolikám?

Férjemmel megfordul a világ... ENNYIRE kiadtam volna NEKI?! Basszus... Nyel egyet, mondana valamit, de mégis, mit? Lesüti a szemét. Én eléállok és a lábammal emelem fel az állát, hogy a szemünkbe nézzen.

- Rajta, mi lesz? Meg akarod sérteni A TE ÚJ GAZDIDAT??

Rabszolgánk tekintete felváltva jár köztem és Imre közt. Nincs szükség szavakra. Végül bontogatni kezdi a különböző színű és felületű kondomokat, amelyeket kibogozva váltakozva szabadulnak fel a már oly' ismerős illatok. Engem nem is érdekel a műsora, Szerelmem szokatlanul rideg tekintettel nézi végig, ahogy az Ő spermáját szopja ki a használt óvszerek mindegyikéből. Én eközben már letérdeltem elé és újra bekaptam gyönyörű farkát. Már nagyon-nagyon jó neki, de nem hagyja, hogy tovább csináljam, gyengéden felállít. Érzelmesen, gyengéden átölel, simogat, puszilgat és míg férjem az Ő több napos spermáját vacsorázza lelkesen, álló fasszal, a fülembe suttogja:

- Nagyon-nagyon szeretlek Téged. Nem gondoltam, hogy ennyi idő után még egyszer ilyen szerelmes leszek valaha is... És most nagyon boldoggá akarlak tenni. Gyere!

Lecsókolja arcomról a meghatottság könnyeit és közben észre sem vesszük, hogy valahogy ízét vesztette a rivális ondójának íze Zoli szájában. Felnéz, mikor nagyjából összeszedte magát és azt látja, hogy én a díványon fekszem, Szerelmem válla körül a lábam, Ő pedig lelkesen és nagyon ügyesen nyalja a puncimat. Hitvesem végignézi, ahogyan vonaglik az egész medencém, látja, ahogy Szerelmem keze a hasamon nyugszik, a másik pedig összekulcsolódik az enyémmel. Zoltán számára váratlan, meglepő gyorsasággal érem el Imrém nyelvétől az orgazmust, de olyan sikollyal, amilyeneket idáig csupán akkor hallhattál tőlem, mikor Vele voltam (és egyszer a swinger klubban). Elélvezésem alatt Kedvesem még szorosabban belenyomja nyelvét, orrát a tocsogó puncimba, kezemet még erősebben szorítja, abba sem hagyja a kényeztetést, míg azt nem nyögöm (vagy két perc tömény orgazmus, vonaglás, rázkódás, sikítás-nyögés-zihálás után), hogy álljon le, mert már nem bírom tovább ezt az intenzív érzést. Ekkor leáll és egész arcát keresztbe-kasul végigsimítja nedves, fülledt puncimon, majd megcsókol hosszan, lágyan. Érzem az ízemet az ajkán. Összedörzsöljük arcunkat, mindkettőnket beterít a finom nedvem. Nagyon szorosan öleljük át egymást, megszólalni sem bírunk. Ekkor Zoli megköszörüli a torkát, hogy újból észrevegyük. Ja, tényleg, ő is itt van! Kielégült, boldog mosollyal fordulok felé.

- Na látod, patkányka? ÍGY kell ezt csinálni! Erre vágytam mindig is és TŐLE meg is kapom! Olyan boldoggá tesz szexuálisan, amilyenné TE képtelen voltál. Nos, végeztél a vacsorával?

A kiürített óvszerekre pillantunk és elégedettek vagyunk. Férjem fasza is ismét áll. Korábban kikészült, látva-hallva az Ő szerelmi vallomását és az én érzelmes reakcióm, akkor azonnal le is lankadt, kis puhapöcs, de átélve eget-földet rengető orgazmusom, új erőre kapott hitvány kis farka, azóta megint meredezik. Felpattanok és csípőre tett kézzel, kegyetlen arccal állok meg előtte. Felnéz rám. Most tűnik csak fel a méregdrága igazgyöngy nyaklánc és fülbevaló, amit viselek (és semmi mást ugyebár) - nyilván Imre ajándéka. Keményen csattan a hangom.

- Mondd, hogy a Szeretőm az új gazdád, velem együtt!

- A SZERELMED az új GAZDÁM, a Te oldaladon, örökös és imádott Úrnőm!

- Helyes. Most pedig velem jössz.

Én is a combom oldalát csapkodom, mint a kutyáknak. Szolgánk tudja is rögtön, hol a helye - négykézláb somfordál a lábam mellett, ki a vécébe. Ott felhajtom a vécédeszkát. A vécécsésze fölé terpesztek, puncim széthúzom.

- Azt akarom, hogy a puncimat közvetlen közelről nézve, szagolva verd a ványadt kis farkad a vécébe, majd NYALD IS KI ONNAN. Gyerünk!

- Igenis Úrnőm, köszönöm Úrnőm!

Azzal munkához lát. Lelkesen fogdossa magát, mikor váratlanul hangokat hall a háta mögül. Megfordul. A Szeretőm az. Egy kamerával!

- Na, mosolyogj, Zoli! Ne vágj már ilyen riadt képet, ez így azért elég hülyén fog kinézni, nem igaz, Kedvesem? Mmmm, Te viszont most is gyönyörű vagy, mint mindig.

Lágyan elmosolyodom.

- Köszönöm, Drágám. Hé, te! Gyerünk, csináld amit mondtam!

Vendégünk közelebb jön, a felvétel megy, oldalról veszi a történéseket. Zolira közelít, arra, amit csinál. Inkább nem is néz a lencsébe. Csak veri... veri... Megtekerem a fejénél a pinám, a tarkóján a hajába markolok és belehúzom a fejét. Kész, ennyi kellett csupán. Üvöltve, hörögve, rázkódva spriccel szerteszét. A nagyja szerencsére a fajanszban landol, de jut belőle mögé és a puncimra, hasamra is. Hmm, látszik, hogy nélkülözött már egy ideje. Hiába nem akarja már kinyalni, miután az utolsó cseppet is kipréselte magából - nincs kecmec. A vécébe nyomom a fejét a lábammal és ő megcsinálja, mert egyszerűen NINCS VÁLASZTÁSA. És mindez, igen, meg van örökítve.

Miután végzett (és elnyomott pár komolyan ijesztő öklendezést), a kezébe nyomom a kamerát.

- Hé, köcsög! Gyerünk, ne nyápickodj itt nekem! Fogd ezt a jószágot és rögzítsd a történéseket, ahogy kell. Ez az, jó kislány...

Azzal a Imréhez lépdelek. Átöleljük, csókolgatjuk egymást. Érzem, ahogy egyre jobban feláll a farka.

- Édes, Drága! Kérlek, engedd meg, hogy viszonozzam Neked az előbbit! Olyan csodálatos voltál, egyszerűen tökéletes volt amit csináltál velem!

- Mmmm, igen? Nagyon örülök neki! Ez volt a cél. És? Most szeretnéd nekem bekapni?

- Óóóó, igen! Először...

És már csúszom is lefelé. Először két mellem közé veszem a farkát, velük dörzsölöm, "verem" úgy, hogy a makkját közben a számba veszem. Imádja! Egy darabig így játszom vele, ügyelve arra, hogy nagyon élvezze, de ne túlságosan. Aztán csettintek a kis operatőrnek.

- Most átmegyünk a hálószobába. Kövess bennünket!

Az említett szoba egyszerűen tökéletes. Illatos, elsötétített, tele érzéki színekkel, anyagokkal - egyértelműen szexre lett alakítva. Imre félrehúzza az átlátszó, piros baldachint és magával húz a hatalmas, kör alakú ágyra. Hanyatt fekszik, én pedig beleülök a farkába. Zoli továbbra is vesz bennünket videóra. Én alig pár másodperc alatt élvezek el újból sikítva, hátravetett fejjel, ívben megfeszülő testtel. Drágámnak minden koncentrációjára szüksége van, hogy ne élvezzen el pusztán ettől, de még akar kényeztetni. Felül hát és a melleimet kezdi nyalni, csavargatni, szopni, ujjaival csipkedni. Magamon kívül sikoltozom a gyönyörűségtől, mondogatom neki, hogy Ő a legjobb, hogy azt csinál velem, amit csak akar, hogy basszon még, jó keményen, az övé vagyok. Aztán hirtelen ötletem támad. Kiugrom (akármennyire is nehezemre esik) ismét tocsogó, ágaskodó faszából és odaparancsolom a szolgánkat. Az ügyesen bepozícionálja a kamerát a valamivel odébb álló, afrikai ébenfa kisasztalon, hogy mindent jól lásson és odakúszik közel. Megáll az ágy lábánál, hiszen nem engedtük fel. Hiába élvezett el alig egy-két perce, az eszméletlenül szexi látványnak és a helyzet varázsának köszönhetően újra áll a cerka mint a parancsolat. És, ha már a parancsolatnál tartunk - csettintek neki, jelzem, hogy jöjjön fel az ágyra. Kedvesemet talpra állítom, én elé térdelek, hátradőlve megfogom a bokám, hogy a melleim felé domborodjanak hegyesen.

- Édes, most kiderítjük, hogy valóban egy férfi tudja-e legjobban, mi jó egy férfinak! Azt parancsolom a mi kis szex-háziállatunknak, hogy szopjon le Téged, míg Te bennem gyönyörködsz, a melleimmel játszol, vagy amit csak akarsz!

Zoli már ugrik is: bemászik vendégünk lábai közé és megbabonázva, mohó vággyal veszi a szájába a farkát úgy, hogy közben Ő kényelmesen hozzám férjen. Ujjait benyálazza és kényeztetni kezdi velük a tűhegyesre kihúzott mellbimbóimat, legnagyobb meglepetésünkre pedig egyszer csak megfogja Zoli kezét és ánusza felé vezeti. Férjem akaratlanul is elvigyorodik szopás közben. Óvatosan felnyúl, megtalálja Imre G-pontját, masszírozni kezdi neki és mélytorokra engedi a farkát. Most rajtam a meglepetés sora: Szerelmem olyan oroszlánüvöltéssel és remegéssel élvez el, mint tőlem még sosem azelőtt! (Mástól meg nyilván még annyira sem...) Megérte hát áttörni ezt a gátat. Ám amint elélvezett, elhessegeti Zoltánt maga alól. Rám borul, összeölelkezünk. Fél füllel hallom, ahogy férjem engedélyt kér elélvezni. Elédobok egy kiszolgált papucsot. Amaz mélyen beleszagol, beleveri és amíg bírja, nyalogatja is ki belőle - mindezt a kamera "szeme" láttára.

Pár óra múlva, kiadós zuhany, kellemes, közös, baráti hangulatú vacsora után együtt kísérjük ki barátunkat. Búcsúzóul Párom átadja neki a felvételt egy pendrive-on.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemnemvak.blog.hu/api/trackback/id/tr518194904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A szerelem nem vak
süti beállítások módosítása