Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A szerelem nem vak

2015. december 15. 19:37 - ZsorzsiB

Na jó, akkor ez most mégis miféle blog?

Drága Olvasóim!

A legutóbbi bejegyzésem okozhatott némi meglepetést azok körében, akik a cuckoldozás, a wife sharing jelenség elvontabb, inkább pszichés boncolgatását várták volna tőlem, vagy akár az érzelmi oldal felerősödését.

Azok számára azonban, akik a kezdetektől velem vannak és figyelmesen olvastak eddig is, nem lehetett olyan nagy sokk a kőkemény cuckold, hisz' írtam (jóval korábban), hogy a mi házasságunkban Zolival előbb jelent meg az S/M, mint a cuckold vonal.

A kettő nem zárja ki egymást. Sőt, teljesen normális, hétköznapi tény, hogy az embernek nem csupán ösztönei, vágyai vannak, hanem józan esze, érzései, gondolatai is. Ennél fogva tehát, kedves Olvasók, hol keményebb, hol lágyabb sztorikat várhattok tőlem ezen a blogon. Nem valószínű, hogy sokat fogok agyalni azon, hogy mikor, mit írjak. Mostanában mindenesetre különösen be vagyok indulva, ami nálam intenzív, vad fantáziálásba szokott átcsapni. Most is ez történik. Márpedig az én fantáziám igen-igen mocskos.

Annyit elárulok, hogy következő írásomban a legfrissebb (az előzőnél még sokkal ütősebb) gondolataimat fogom lejegyezni. Tekintsétek afféle elő-Karácsonyi ajándéknak!

seduction_by_mazcal.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aszerelemnemvak.blog.hu/api/trackback/id/tr528175274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A szerelem nem vak
süti beállítások módosítása